viernes, 22 de noviembre de 2013

Experiencia educativa tecnològica

Experiencia de primària relacionada amb les tecnologies.

A 6é de primària vam fer una asignatura sobre informàtica en la qual féiem un petit programa de ràdio que després apareixeria a la web de l'escola. Per fer aquest programa de ràdio haviem de buscar informació i notícies que volíem explicar, les havíem de buscar via internet per així apendre a seleccionar la informació. Després amb un micro i un programa de sons, del qual no m'enrrecordo el nom, gravabem la notícia i la desavem a l'ordinador. Hi havia cops en el qual feiem un petit video amb imatges i la nosta veu de fons com si fos un veritable telenotícies.


Crec que va ser una activitat bastant creativa, era el primer cop que adjuntavem la veu a unes imatges. Va ser una manera d'apendre a seleccionar correctament quina era la informació que voliem transmetre, vam haver d'apendre a utilitzar els programes de video, programes per tallar la veu i adjuntar-la a imatges,etc. Per tant es treballava la alfabetització informàtica.


Era una manera també de treballar la interacció social, ja que el programa el preparavem en petits grups i entre tots ens ajudavem, així treballavem la cooperació en equip, mentre a l'hora apreniem a utilitzar eines tecnològiques d'una manera dinàmica i divertida que incitava a seguir treballant en propers programes i activitats grupals relacionats amb tecnologies.







No hay comentarios:

Publicar un comentario